Bali part 1 - Ubud, Monkey Forest

25.08 - o zi ca oricare alta, doar ca era timpul sa parasim Vietnam pentru alte teritorii mai verzi, mai racoroase, mai ieftine, mai exotice, trecand Ecuatorul in emisfera sudica - Bali.

Asadar fiind primul zbor (Vietnam - Kuala Lumpur) - am avut ocazia sa-mi incerc pastilele homeopatice anti-panica pe care le-am primit inainte sa plec :) Si si-au facut treaba mai mult decat onorabil - no panick attacks, no anxiety, no worries. La fel si pentru cel de-al doilea zbor, Kuala Lumpur - Denpasar (capitala insulei Bali). Din Denpasar taxi pana in Ubud pentru cateva zile care au debutat cu o vizita la Monkey Forest :)

Sute de maimute, all over the place. Si zeci de poze, desigur, asa ca intr-o noapte musonica fara somn am adaugat si ceva text pe maimutareli. Asadar:


Vanzatorii din zona le alunga de pe acoperis cu prastia - weapon of choiceIntrarea

Acum, intri la maimutareala ... cumperi si niste banane, right? Wrong! Am fost avertizati sa nu facem asta, caci maimutele asalteaza si sunt destul de agresive uneori

Biletul de intrare - 20.000 rupiah, vreo 1.8 EUR, merita

Parcul are si un templu budist care se poate vizita decat imbracat corespunzator - deci sarong pentru barbati obligatoriu.Desigur, laitmotivul templului il constituie maimutele


Eu cu un 'monkey expert' - meseria lui cred ca este de la sine inteleasa :)) desi am fost martor la un furt de ochelari de soare; faptasul s-a apropiat parsiveste, dupa care s-a facut nevazut printre copaci, iar domnul din imagine nu i-a putut recupera.


Regulile casei, pretty interesting

Un supermarket cu asa nume sigur n-ar avea viata lunga in Romania :) 'si de unde ti-ai luat fata rochia asta?' 'de la moloo laba, normal'

Read Users' Comments (4)

4 Response to "Bali part 1 - Ubud, Monkey Forest"

 1. Imperator, on 7 septembrie 2010, 21:13 said:

  Super tareeee !

 2. Anonim, on 8 septembrie 2010, 07:21 said:

  Genial :))))

 3. Ion, on 13 septembrie 2010, 13:35 said:

  Cand te intorci vreau sa iti dau bani in semn de gratitudine pentru cat am putut sa rad la pozele cu maimutele alea nebune si high level english speakers :)))

 4. Anonim, on 29 aprilie 2013, 08:35 said:

  Your own wrіtе-up ρгoviԁеs сonfirmed nеcessary to
  me. It’s quіte useful and you're simply clearly quite educated of this type. You have exposed my personal eye to be able to varying thoughts about this specific topic together with intriquing, notable and solid articles.

  Also visit my web blog viagra

Trimiteți un comentariu

 
toateBlogurile.ro VOTEZI la roblogfest 2011