Despre Tudor(meai)

Prima data cand am iesit din tara, tata mi-a spus sa nu iau mana de pe aparatul foto, ca la batranete ramai cu pozele si cu amintirile. M-am gandit ca are, in cele din urma, dreptate - ca si in majoritatea altor discutii de altfel. Pacat ca batranii nostri nu aveau posibilitatea unui blog, macar a unui aparat foto care sa stocheze tot pe cristalele lichide la care te uiti si tu acum. Asa ca am decis sa penetrez blogosfera cu calatoriile, de ce nu?

In principiu suntem la fel cu totii, doua maini cu care mancam, doua picioare cu care mergem, zece degete cu care tastam (ca scrisul e old-fashioned), un suflet cu care iubim, un creier pe care il vindem bancilor pentru masina/casa si deci un job pe care il uram. E incredibil cum din 6 miliarde de oameni si vreo 200 de tari apuci sa vezi atat de putine in 70-80 de ani.

Mi-e foame de diversitate, de experimentarea altei culturi a banilor, sa mananc alte specialitati culinare cu alimente de baza locale, de poze care sa vorbeasca singure, de fluturi in stomac ca atunci cand nu stii ce te asteapta maine si totodata de siguranta intoarcerii pe meleaguri mioritice. Asta cred ca reprezinta calatoriile pentru mine.

Am 25 de ani si am gustat 33 tari pana acum - numarul creste vazand cu ochii asa ca va invit sa dati bookmark (ctrl+d) si va urez calatorii sprancenate
!

 
toateBlogurile.ro VOTEZI la roblogfest 2011